Tuzla'da Hırsızlar İş Yerinden 2 Buçuk Ton Et Çaldı

Tuzla’da et satışı yapan bir iş yerine giren hırsızlar, yarım saat içerisinde mağazanın deposunda bulunan iki buçuk ton eti, minibüse yükleyerek yükleyerek kayıplara karıştı. Mağaza sorumlusu Haşim Daş, hırsızların kendilerine 150 bin liralık zarar verdiğini belirterek, hırsızların yakalanmasını istedi.

Tuzla'da Hırsızlar İş Yerinden 2 Buçuk Ton Et Çaldı
Tuzla’da et satışı yapan iş yerinden yapılan hırsızlık yaklaşık iki hafta önce gerçekleşti. Bir minibüsle iş yerine gelen maskeli sekiz hırsız, ellerindeki levye ile iş yerinin et deposuna girdi. Yaklaşık yarım saatte iki buçuk ton eti minibüse taşıyan hırsızlar olayın ardından kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde hırsızların önce iş yerine minibüsle yaklaştıkları ve depoya levye ile girdikten sonra etleri taşımaları yansıdı.

Mağazanın sorumlusu Haşim Daş, “Sabahın erken saatlerinde mağazaya gelen sekiz kişi mağazamıza giriyor ve yaklaşık yarım saat gibi bir sürede depodaki etleri çalmışlar” dedi.

Şuan 150 bin lira civarında zararları olduğunu belirten Haşim Daş, hırsızların en kısa zamanda yakalanmalarını istedi. Et mağazasının bir başka deposuna da bugün yeni bir hırsızlık girişimi olduğunu belirten Haşim Daş, aynı kişilerden şüphelendiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA