Orgeneral Arif Çetin'den Şehit Ailelerine Ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristlere yönelik yürütülen operasyon sırasında kötü hava koşulları nedeniyle şehit olan iki askerin İçel'deki ailelerini ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristlere yönelik yürütülen operasyon sırasında kötü hava koşulları nedeniyle şehit olan iki askerin İçel'deki ailelerine taziye ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

İçel Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, taziye ziyareti için İçel'e gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, beraberindeki İçel Valisi Ali İhsan Su ile operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ile Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in ailelerinin evine gitti.

İlk olarak şehit Asım Türkel'in merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret eden Çetin, şehidin babası Hasan Türkel ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Ziyaret, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından yapılan duayla sona erdi.

Daha sonra Çetin ve beraberindekiler, şehit Ferruh Dikmen'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi'ndeki baba ocağına geçti.

Şehit Asım Türkel'in ailesinin de yer aldığı ziyarette Orgeneral Çetin, şehidin babası Nihat Dikmen ve ailesine taziyelerini iletti.

Ziyarette, Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

Ziyaretlerde, Jandarma Akademi Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Jandarma Lojistik Komutanı Tümgeneral Münir Güzel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şerafettin Yılmaz da hazır bulundu.

Kaynak: AA