Artvin Valisi Doruk, Göreve Başladı

Artvin Valisi Yılmaz Doruk: 'Artvin'i, gelişen, kalkınan, bölgesinde ve dünyada daha müreffeh itibarlı hale gelen ülkemizin bu hamlelerine katkı sunan ve aynı zamanda nimetlerinden daha fazla istifade eden bir hale getirmek için üzerimize düşen görevi halkımızla birlikte yerine getireceğiz'.

Valiler Kararnamesiyle Artvin Valiliği görevine atanan Yılmaz Doruk görevine başladı.

Valilik önünde kent protokolünce karşılanan Vali Doruk'a, yöresel kıyafetli çocuklarlar çiçek verdi.

Doruk, kendisini karşılamak için gelen kurum müdürleri ve vatandaşlarla tokalaşarak tebrikleri kabul ettikten sonra, İnönü Caddesi'ndeki esnafı gezerek selamlaştı.

Karşılama töreninin ardından valilik makamına geçen Doruk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarını sundu.

Doruk, görevin Artvin ve kendisi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, "İlk valilik görevime Artvin gibi tarihi, kültürü, coğrafyası, doğası ile ülkemizin adeta doğal güzellik abidesi bir ilde başlamaktan onur ve mutluluk duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Görev sürem boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olarak sizlerin aranızda olacağım ve ilimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım." diye konuştu.

Görevini yürütürken mesai arkadaşlarıyla her daim uyum ve işbirliği içinde olacağını belirten Doruk, istişare temelli şeffaf, adil, insanların ihtiyaç ve beklentilerini esas almak üzere birlikte çözüm üreten bir idare anlayışıyla çalışacaklarını ifade etti.

Doruk, Artvin'i gelişen, kalkınan, bölgesinde ve dünyada daha müreffeh, itibarlı hale gelen Türkiye'nin bu hamlelerine katkı sunan ve aynı zamanda nimetlerinden daha fazla istifade eden bir hale getirmek için üzerlerine düşen görevi halkla birlikte yerine getireceklerini kaydetti.

Vali Doruk, basın açıklamasının ardından kaymakamlar ve kurum müdürlerini makamında kabul etti.
Kaynak: AA