'Kutuplaşma Üzerinden Menfaat Sağlamayı Bırakın'

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül: 'Kutuplaşma üzerinden menfaat sağlama çabasını bırakın. İzmir'e daha fazla yazık etmeyin'

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "Kutuplaşma üzerinden menfaat sağlama çabasını bırakın. İzmir'e daha fazla yazık etmeyin." dedi.

Başkan Şengül, yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Merkezi hükümet İzmir'e yatırım yapmıyor" şeklindeki açıklamasını eleştirerek, kendi eksikliğini kapatma çabası içerisinde olduğunu ifade etti.

İzmir'in kavgaya değil hizmete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Şengül, "Bugüne kadar hep dediğim gibi, Sayın Kocaoğlu hangi konuda yardıma ihtiyaç duyuyorsa gelsin, hep birlikte çözüm bulalım. Kendisine kapımız açık. Artık polemikten, kavgadan İzmir halkı yoruldu. Kutuplaşma üzerinden menfaat sağlama çabasını bırakın. İzmir'e daha fazla yazık etmeyin." diye konuştu.

Şengül, belediye bütçesinden yapılanların açıklanmasını isteyerek, şunları kaydetti:

"Yıllardır sürekli 'metro yaptık' diye söyleyip duruyor. Sanırsın İzmir'i demir ağlarla ördü. Bugüne kadar zamanında bitirdiği tek proje yok. Kocaoğlu'nu dinleyince, acaba ben farklı şehirde mi yaşıyorum diye düşünüyorum. Ona söyleyecek çok sözümüz var ama eskiyi gündeme getirip İzmir'in zamanını çalmak istemiyorum. Sayın Kocaoğlu açıklamasında hasta olduğunu söylemiş. Kendisine de geçmiş olsun diliyorum."
Kaynak: AA