AK Parti'nin Hakkari Belediye Başkan Adayı Epcim'e Coşkulu Karşılama

AK Parti'nin yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkan adayı gösterdiği Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kentte davul zurna ile karşılandı Epcim: 'Daha büyük yatırımları da Hakkari'ye getirme noktasında da bundan sonra da elimizden gelen çabayı gösterme gayreti içerisinde olacağız'.

AK Parti'nin Hakkari Belediye Başkan Adayı Epcim'e Coşkulu Karşılama
AK Parti'nin yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkan adayı gösterdiği Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, şehirde coşkuyla karşılandı.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Hakkari Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan Epcim, Ankara dönüşünde kent merkezine yaklaşık 25 kilometre mesafedeki Çiftlik mevkisinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından folklor ekibinin gösterisi ve davul zurna eşliğinde karşılandı.

Epcim, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak teşekkür etti.

Özel bir görevlendirmenin söz konusu olduğunu belirten Epcim, "Bu vazifemizi elimizden gelenin üstünde bir gayret göstererek yapma çabası içerinde olacağız. Başta Hakkari halkına, milletimize, devletimize layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür'ün de eşlik ettiği Epcim, daha sonra konvoy eşliğinde belediye binası önüne geldi.

Burada toplanan kalabalık, "En büyük başkan bizim başkan" ve "Hakkari seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan attı.

Epcim, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, heyecan verici bir gün yaşadığını ve güzel bir karşılama programı hazırlandığını söyledi.

- "Bu şehir yıllarca terör belasından çok çileler çekti"

Hakkari halkının kendilerini her zaman bağrına bastığını belirten Epcim,şöyle devam etti:

"Hepinizi çok seviyorum. Bütün Hakkarililerle de gurur duyuyorum. Çünkü Hakkari özellikle ülkemizin en kritik coğrafyasında yer alan doğal güzellikleriyle insani güzellikleriyle misafirperver insanıyla tüm Türkiye'ye örnek olmuş bir şehir. Bu şehir yıllarca terör belasından çok çileler çekti. Hepimiz, terör noktasında buradaki güzel insanlar, çok büyük bedeller ödedi. Bu bedeli ödeyen insanlara devletimizin bir inisiyatifi olarak yaklaşık 4 yıl önce göreve başladım."

İki yıldır Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak güzel hizmetler yapmak için büyük bir çaba içerisinde olduklarını vurgulayan Epcim, şöyle devam etti:

"Halkımız bizden hep memnuniyetle söz etti. Ben de Hakkari ve insanının güzelliğini anlatmak için çaba gösterdim. Sonuçta birlik beraberlik içerisinde Hakkari'mizde 2 yıldır çok güzel çalışmalar olduğuna inanıyoruz. Tabii ki hala Hakkari'mizin çok ciddi çalışmalara ihtiyacı var. Bu çalışmaları yapabilecek en önemli yer de belediyelerdir. Belediyeler insanın hayatına doğrudan dokunma yerleridir, insanın yaşam standardını geliştirme yerleridir. Daha büyük yatırımları da Hakkari'ye getirme noktasında da bundan sonra da elimizden gelen çabayı gösterme içerisinde olacağız."

"Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Hakkari halkına daha fazla hizmet edebilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diyen Epcim, seçimin demokratik usullere ve ahlaki ilkelere uygun bir şekilde geçmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Hakkari halkının demokratik ortama saygı göstereceğini ve bundan sonraki çalışmalarda da kendilerine yardımcı olacağından emin olduğunu belirten Epcim, "Böyle güzel bir karşılama yaptığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız hizmetlerde bizleri çok güzel bir şekilde destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya da yaptığımız her çalışmada desteğini esirgemediği için teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: AA