Sandıklı'dan Kısa Kısa

Bayan çiftçiler Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret etti.

Antalya'da faaliyet gösteren "Toprağın Sultanları" olarak bilinen bayan çiftçiler kendi üretmiş oldukları ürünleri Çöl'e hediye ederek, ilçedeki seralar hakkında kendisinden bilgi aldılar.

Başkan Çöl, makam odasında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, girişimci bayanlara çalışmalarında başarı diledi.

- Müdür Yalçın'dan, Akharım beldesine ziyaret

Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beledisinde öğrenci yakınları tarafından dövülen Atatürk Ortaokulu Müdür Vekili Yavuz Acar'ın durumu ile ilgili bilgi almak için Akharım beldesine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti.

Olaylar sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karosman, Akharım Ortaokulunu ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal'ı ziyaret ederek olay hakkında bilgi edindi.

Okul öğretmenlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, okul idaresi ve öğretmenlerden konu hakkında bilgi alan Yalçın, öğretmenlerin her anlamda yanlarında olduklarını, bu tarz olayları kınadıklarını, tekrarının yaşanmaması için gerekli tedbirleri alarak emniyet ve jandarmaya bilgilendirmelerin yapıldığını belirtti.

Akharım Belediyesinde Belediye Başkanı Eşref Ünsal'ı da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, olayla ilgili durum değerlendirmesi yaparak öğretmenlere sahip çıkılmasını istedi.

Kaynak: AA