TÜGVA'dan Belediye Başkanı Kul'a Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Mustafa Demir başkanlığındaki heyet, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti.

Demir, TÜGVA Terme Temsilcisi Mehmet Zahit Kasapoğlu, vakıf üyeleri Resul Çakır, Adem Yavuz ve Yavuz Selim Demir ile birlikte ziyaret ettiği Başkan Kul'a, TÜGVA'nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vakfın kuruluş amacından bahseden Demir, "Türkiye Gençlik Vakfı, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler de TÜGVA ailesi olarak il ve ilçelerde bulunan gençlerimizi bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Misafirperverliği ve ilgilerinden dolayı Belediye Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin geleceği için en önemli güç kaynağının gençler ve gençlerin taşıdıkları milli ruh olduğunu ifade eden Kul ise, şunları kaydetti:

"Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerimize dokunmazsak geleceğimizi kaybederiz. Bizler de gençlerle birlikte çalışmak ve bu şehir için bir takım projeler hayata geçirmek istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Böyle büyük bir projenin içinde bulunan gençlerimizi tebrik ediyor, vakfın çalışmalarına destek vermeye her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Ziyarette, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Demir, Başkan Kul'a rahle ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Kaynak: AA