Vali Azizoğlu Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren son Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi’ne göre Mülkiye başmüfettişliğine atanan Vali Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali Azizoğlu Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, veda ziyaretleri kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Vali Azizoğlu, Erzurum’a atandığı 2016 yılında itibaren görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu kaydetti.

Başkan Mehmet Sekmen de, Vali Azizoğlu koordinesinde Erzurum’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde başarılı çalışmalar gösterdiğini belirtti.

Ardından 9. Kolordu Komutanlığını ziyaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu’nu Tümgeneral Veli Tarakçı ve askeri yetkililer karşıladı.

Tümgeneral Veli Tarakçı ve askeri yetkililerle bir süre sohbet eden Vali Seyfettin Azizoğlu, “Aziz Türk Milletinin, kahraman askerleri sizleri Allah’a emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Daha sonra Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, kendilerinden helallik isteyerek vedalaştı.
Kaynak: İHA