Tekirdağ Valisi Ceylan'a Veda Yemeği

Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan için veda yemeği düzenlendi.

Polisevinde düzenlenen programda konuşan Ceylan, Tekirdağ'a en iyi şekilde hizmet etmek için gayret ettiğini söyledi.

Ceylan, Tekirdağ'daki görev süresi boyunca kendisiyle gayret gösteren bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, "Hata yapmış olduğumuz herhangi bir eksiklik varsa sizlerden helallik diliyorum. Bundan sonra da bir Tekirdağlı olarak sizlerle birlikte olacağım. Kapımızın her zaman sizlere açık olduğunu belirtmek isterim." dedi.

Her zaman bir yanının Tekirdağ'da kalacağını belirten Ceylan, şunları kaydetti:

"Bundan sonra görev alacak olan çok değerli abimiz inşallah burada bayrağı en iyi şekilde alıp daha iyi yerlere götürecektir. Muş Valiliği'nden Tekirdağ Valiliğine atanan çok değerli abimiz Aziz Yıldırım beyefendi inşallah bundan sonra da burada sizlerle Tekirdağlı hemşehrilerimize hizmete devam edecektir. Bu hizmet kervanı yürüyecektir. Tekrar katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum."

Programa, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve valilik çalışanları katıldı.

Kaynak: AA