Lise Öğrencileri Tiyatroyla Buluştu

Malatya'da, Kale İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, düzenlenen etkinlikle tiyatroyla buluştu.

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin gelişimlerine katkı sağlayan programlar yaptıklarını belirtti.

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Beydağı Gençlik Merkezi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Kale İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro izledi, şehitliği ziyaret etti.

Öğrenciler, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığını konu edinen "Tuzak" adlı tiyatro gösterisini izledi. Tiyatroda hem teknolojik hem de uyuşturucu bağımlılığının zararları sahnelendi.

Tiyatro gösteriminden sonra öğrenciler Sanat Sokağı'ndaki Fotoğraf Makinesi Müzesi ile Malatya Kültür Evini gezerek görevlilerden müzelerle ilgili bilgi aldı.

Buradan Beydağı Gençlik Merkezi'ne geçen öğrenciler, "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında çeşitli aktivitelere katılarak hem eğlendi hem de öğrendi.

Son olarak, Malatya Şehir Mezarlığı'nda bulunan şehitliği ziyaret eden öğrenciler, canlarını vatan için feda eden aziz şehitlere dua etti.

Kaynak: AA