Gazeteci Ve Yazarlar Malatya'yı Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak "Star Şehir Buluşmaları" kapsamında kente gelen yazarlar, kenti gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin hizmet ve yatırımlarını kapsayan gezi programına, Nuh Albayrak, AK Parti Ankara Milletvekili ve yazar Yalçın Akdoğan ile yazarlar Fadime Özkan ve Ahmet Kekeç katıldı.

Gazeteci ve yazarlar, Bakırcılar Çarşısı ve Şire Pazarı'nı gezdi.

Daha sonra Sanat Sokağı'na geçen yazarlar, burada Sanat Merkezi, Fotoğraf Makinesi Müzesi, Malatya Kültür Evi ile Radyo ve Gramofon Müzesi ziyaretlerinin ardından Entegre Çevre Projesi ile Hayvanat Bahçesi'nde de incelemelerde bulundu.

Hayvanat Bahçesi ziyareti sırasında çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Malatya'yı marka şehirlerinden biri haline getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilk defa Hayvanat Bahçesi'ni kentimize kazandırdık. Vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız Hayvanat Bahçesi'ne vatandaşların gösterdiği ilgi yapmış olduğumuz hizmetin ne kadar yerinde bir yatırım olduğunu gösterdi. Hemşehrilerimizin çocukları ile gezebilecekleri çok güzel bir mekanı Malatya'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA