'2. Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu'

Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü tarafından bu yıl ikincisi organize edilecek Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu 6-7 Aralık tarihlerinde organize edilecek.

KTÜ İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Aydıntan ile İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Aydıntan, burada yaptığı konuşmada, küresel koşulların birçok alanda olduğu gibi tasarım düşüncesinde ve yapı inşasının şekillenmesinde de etkili olduğunu belirterek, "Yeni dünya anlayışı ile ortaya koyulan küresel gelişmelere kayıtsız kalmak olası değildir. Bu gelişmelere bağlı olarak '2. Ulusal İç Mimari Tasarım Sempozyumu'nda', 'Tasarıma Dair Güncel Söylemler' teması üzerinden birçok farklı bakış açısı ele alınacaktır." dedi.

Hacısalihoğlu da tasarımın katma değeri yüksek ürünler yaratılmasında önemli bir rolü olduğunu belirterek, sempozyumun verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA