Ortahisar Belediyesinin 2019 Bütçesi Kabul Edildi

Ortahisar Belediyesinin 2019 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi, 285 milyon lira olarak belirlendi.

Ortahisar Belediyesi 2019 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi, mecliste yapılan görüşmeler sonucunda 285 milyon lira olarak kabul edildi.

Ortahisar Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarının son oturumunda 2019 mali yılı tahmini gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Mecliste yapılan görüşmelerin ardından Ortahisar Belediyesi'nin 2019 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi, 285 milyon lira olarak denk bütçe şeklinde oybirliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, oylamanın ardından yaptığı konuşmada, her mali yıl için hedeflerinin denk bütçe olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirmek için de her türlü tasarruf tedbirlerini uygulamakta kararlı olduklarını söyledi.

Bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Genç, şunları kaydetti:

"Oybirliğiyle bütçemizin kabulü nedeniyle başta meclis üyesi arkadaşlarımıza, bütçemizin hazırlanmasında Mali Hizmetler Müdürlüğü personelimize, komisyon üyelerimize, birim müdürlerimize teşekkür ediyorum. Allah bu bütçeyi şehrimize ve Ortahisar'ımıza hayırlı, uğurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin. Allah bizleri mahcup etmesin."
Kaynak: AA