Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Korkmaz Gazetecilerle Buluştu

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Adliyesi'ndeki makam odasında misafirlerini ağırlayan Korkmaz, ilde görevli yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile tanışarak, sohbet etti.

Birçok yerde görev yaptığını, bu yerlerde tarafsız ve adaletli olmaya özen gösterdiğini ifade eden Korkmaz, kapısının herkese açık olduğunu, herkesin sorunlarını ve dertlerini bizzat dinlediğini söyledi.

Başsavcı Korkmaz, daha önce görev yaptığı yerlerde basınla ilişkilerinin iyi olduğunu ve bunu Kocaeli'de de sürdüreceğini dile getirdi.

Adliye basın bürosu aracılığıyla basına bilgi akışının sağlanmaya devam edeceğini kaydeden Korkmaz, gazetecilerin istediği zaman cep telefonuyla kendisine ulaşabileceğini belirterek, "Bizim asli görevimiz adaletin tecellisini sağlamak, ikinci görevimiz ise yargının temsilini en iyi şekilde yapmak. Zaman zaman sizler bilgi almak için geleceksiniz, biz de size bilgileri aktaracağız. Ben o konuda cimri davranmam." diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Korkmaz, ziyaretten dolayı gazetecilere teşekkür ederek, Kocaeli'de görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başsavcı Korkmaz, konuşmanın sonunda gazetecilerle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA