Dulkadiroğlu'nda Gençlik Merkezleri Yapımı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçelerindeki gençlerin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek ve ufuklarını genişletmek için sundukları özel imkanlarla gençlik merkezleri yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Okay, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan'ın da katılımıyla Dulkadiroğlu Gençlik Merkezinde din görevlileri ile bir araya geldi.

Okatan ve din görevlilerine tesisi gezdiren Okay, burada yaptığı konuşmada, Dulkadiroğlu'nun en büyük yatırım projelerinden birini hayata geçirdiklerini söyledi.

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezinin gençlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir tesis olduğunu vurgulayan Okay, "Amacımız sadece yol, asfalt, kaldırım, kilit parke yapmanın değil. Gençlerle ilgili sorumluluğumuzun farkındayız. Gençlerimize ve geleceğimize yatırım yapmamız gerekiyordu ve bu mekan bunların en önemlilerin biri. Bölgedeki en büyük gençlik merkezi olarak ilçemizdeki gençlerimize hizmet verecek bu mekanda her türlü standart olacak inşallah." dedi.

Gazipaşa ve Ferhuş Gençlik merkezleri için de çalışmaların devam ettiğini belirten Okay, yıl sonuna kadar 20 bin öğrenciyi bu mekanlarda ağırlamak için okul idareleriyle sıkı bir işbirliği içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA