Marmara Belediyeler Birliği Edremit'te Oplandı

Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı, Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapıldı.

Marmara Belediyeler Birliği Edremit'te Oplandı
Birlik Başkanı Mevlüt Uysal, Edremit'in Güre Mahallesi'ndeki bir termal otelde düzenlenen meclis toplantısında yaptığı konuşmada, son 5 yılda önemli işler yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu beş yıl içerisinde Türkiye'nin en aktif ve en üretken bölgesi, Türkiye'nin bilim, sanayi ve ticaret üssü olan Marmara Bölgesi'ndeki belediyelerin ortak enerjisiyle üreten Marmara Belediyeler Birliği olarak Türkiye'nin geleceğe yönelik büyük hayalleri için adımlar attık. Kuşkusuz bu adımların her birini burada anlatmak mümkün değil."

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da belediye başkanlarını Balıkesir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kafaoğlu, Balıkesir'in 20 ilçe ve 900 kırsal mahalle sahip olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Her geçen gün değeri hızla büyüyen 2 yıldır gayrimenkulde emlak değeri en çok artan il. Balıkesir bir taraftan sanayi şehri, diğer taraftan tarım ve hayvancılık şehri. Bir taraftan da turizm şehri. Balıkesir 3 saç ayağı üzerinde yükselen, taşı toprağı altın olan bir şehir Balıkesir. Balıkesir sağlıklı gıda ve sağlıklı yaşamın olduğu bir ildir."

Kaynak: AA