Başkan Yılmaz'dan Yaşlılara Ziyaret

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Dünya Yaşlılar Günü" etkinlikleri kapsamında ilçede ikamet eden yaşlıları ziyaret etti.

Eşi Hacer Yılmaz ile birlikte 40 yıl süreyle Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yapan İbrahim Danacıoğlu ve eşi Nazife Danacıoğlu'nu evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, daha sonra Fahriye Vardar'ın evine konuk oldu.

Vardar, Eyüp Yılmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımıza minnettarım. Hasta oldum özel araba yolladı, hastaneye gittim, evime günlerce yemek yolladı, hastalığımda ve her zaman belediye çalışanları sürekli ziyaretime gelerek halimi hatırımı soruyorlar. Ben reisin yaptığı iyilikleri hiçbir zaman unutamam. Allah razı olsun." diye konuştu.

Belediye Başkanı Yılmaz ise, yaşlılığın ve yılların kazandırdığı tecrübe, birikimin kıymetinin anlaşıldığı ve bunların yeni nesillere aktarıldığı özel bir dönem olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Büyüklerimiz bizler için hazine, ulu çınar ve bilgelerdir, yaşlılarımız bizlere her zaman birer güç ve bereket kaynağıdır.Büyüklere gerekli saygı ve hürmeti göstermenin inanç ve geleneklerin en önemli unsurlarından birisidir."

Kaynak: AA