PTT'den Köy Okulu Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

Çorum PTT Başmüdürlüğü, Mecitözü ilçesine bağlı Emirbağ köyündeki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

PTT İl Müdürü Ziya Başaçık, Emirbağ Köyü Şehit Ünal Şentürk İlkokulunu ziyaret ederek, PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen kırtasiye malzemelerini öğrencilere iletti.

Başıaçık, çanta, boya kalemi seti, boyama kitabı, PTT Çocuk Dergisi ve Bilgi Çağına Notlar kitabından oluşan kırtasiye malzemelerini çeşitli oyuncaklarla birlikte öğrencilere hediye etti.

Başıaçık, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, geleceğin sahibi olan bugünün öğrencilerinin eğitim hayatına katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Bu amaçla başlattıkları yardım kampanyasının devam edeceğini dile getiren Başıaçık, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin eğitim hayatına bir nebze de olsa katkı sağladıysak ne mutlu bize. Miniklerin yüzlerindeki gülümseme tüm hizmetlerin üzerinde. Bundan sonra da daha önce olduğu gibi PTT ailesi olarak miniklerimize zaman zaman sürprizler yapacağız. Geçen sene Tanrıvermiş ve Çitli köylerindeki okullarımızı ziyaret ederek öğrencilere hediyeler vermiştik. Çorum PTT Başmüdürlüğü olarak genel müdürlüğümüzün desteğiyle bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz."

Okul Müdürü Zafer Aydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl merkezine uzak olmalarına karşın bizleri hatırlayan ve öğrencilerimizi sevindiren PTT camiasına teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA