Milli Eğitim Müdürü Güneş'ten Değerlendirme Toplantısı

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 2018-2019 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Güneş, Taşova Şehit İdris Bolat Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulunduktan sonra ilçedeki okul müdürleri ile yeni eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı.

Tek gayelerinin geleceğin teminatı gençleri gelecek için hazırlamak olduğu belirten Güneş, "Yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz şekilde başladık. Özellikle fiziki imkanlarımız çok iyi durumda. Öğretmen konusunda önemli denilecek sorunumuz bulunmamaktadır." diye konuştu.

Eğitim öğretimin iki ana konusu bulunduğuna işaret eden Güneş, şunları kaydetti:

"İşin temeli öğretmendir. Öğretmenlerimiz olmasa yapacak hiçbir şeyimiz yok. Bir başka önemli olan ise öğretmenlerimizi düzgün ve başarılı şekilde koordine eden, heyecanlandıran, motive eden okul idarecilerimiz.Eğitim öğretim bir ülkedeki insanların hayata kazandırılmasında temelini hazırlayan bir organizasyon. Bir ülkede eğitim öğretim ne kadar kaliteli ise o ülkenin gelişmişlik düzeyi de o ölçüde kendini gösteriyor. İnsanlık var olduğu sürece eğitim öğretim var ama zamana göre sürekli kendini yenilemesi gereken bir kurum. Bundan dolayı her meslek grubundan daha heyecanlı olmaya, motivasyonumuzu yüksek tutmaya ve kendimizi yenilemeye daha çok ihtiyacımız var."

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ile şube müdürü Uğur Başgül de katıldı.

Kaynak: AA