Engelli Habib'in Akülü Araba Sevinci

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 19 yıl önce ağaçtan düşerek felç kalan Habib Aras'a, hayırsever bir iş adamı akülü araba hediye etti Habib Aras:'Akülü arabayı gönderen Kahramanmaraşlı yardımsever iş adamından Allah razı olsun, çok mutlu oldum'.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaşayan, 19 yıl önce ağaçtan düşerek felç kalan Habib Aras'a hayırsever bir iş adamı tarafından akülü araba armağan edildi.

Sarıkamış'a bağlı İnkaya köyünde yaşayan 39 yaşındaki Habib Aras, 20 yaşındayken ağaçtan düşmesi sonucunda belden aşağısı felç oldu.

Ailesinin desteğiyle tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamını sürdüren ancak akülü arabası olmayan Aras'ın arzusunu, isminin açıklanmasını istemeyen Kahramanmaraşlı hayırsever bir iş adamı yerine getirdi.

Akülü arabasını teslim alan Habib Aras, büyük mutluluk yaşadı.

Sarıkamış Tepe Mahallesi Muhtarı Öner Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce bölgede birçok engelliye yardımseverlerin akülü araba desteğinde bulunduklarını söyledi.

Engelli insanların dertleriyle her zaman ilgilendiklerini belirten Bulut, "Kahramanmaraş'tan yardımsever bir iş adamı beni aradı. 'Bölgenizde akülü engelli aracına ihtiyaç varsa gönderelim' dedi. Habib kardeşimizin böyle bir arabaya ihtiyacı olduğunu öğrendik. Biz de yardımsever iş adamına bildirdik. Allah razı olsun, hemen gönderdi. Köye götürüp aracı monte ederek Habib kardeşimize teslim ettik. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu manada duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habib Aras ise "Akülü arabayı gönderen Kahramanmaraşlı yardımsever iş adamından Allah razı olsun, çok mutlu oldum. Allah yardımseverlerin eksikliğini vermesin." dedi.
Kaynak: AA