Cep Telefonuyla Birlikte Romanını Da Çaldılar

Reklamcı ve yazar İsmail Kılıç Arslan'ın iş yerinden, içinde sesli kayıt sistemiyle kaydettiği romanı 'Azrail'in de yer aldığı cep telefonu çalındı İsmail Kılıç Arslan: 'Vicdanları varsa telefonumu geri getirsinler ya da bilgilerimi geri göndersinler. Telefonumla birlikte emeğimi de çaldılar'

Cep Telefonuyla Birlikte Romanını Da Çaldılar
Reklamcı ve yazar İsmail Kılıç Arslan'ın iş yerinden, içinde sesli kayıt sistemiyle kaydettiği son romanı "Azrail"in de yer aldığı cep telefonu, 2 şüpheli tarafından çalındı.

Alınan bilgiye göre, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki iş yerine dün 34 TAL 13 plakalı ticari taksiyle gelen 1'i kadın 2 kişi, müşteri gibi davranarak Arslan'ın masasında bulunan akıllı cep telefonunu çaldı.

Zanlı, bir süre sonra telefonu iş yerinin içerisinde kadın şüpheliye verdi. İki kişi kapıda bekleyen taksiyle kaçtı. Telefonunun çalındığını fark eden Arslan, taksinin peşinden koştu ancak araç olay yerinden hızla uzaklaştı. Hemen polis ekiplerine haber veren Arslan, iş yerindeki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerini de polis ekiplerine teslim etti.

İsmail Kılıç Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Biz arkadaşımla iş görüşmesi yapıyorduk. Müşteri gibi dükkana geldiler ve masamdaki telefonu hemen çalmışlar. Vicdanları varsa telefonumu geri getirsinler ya da bilgilerimi geri göndersinler. Telefonumla birlikte emeğimi de çaldılar." dedi.

Kasım ayında gerçekleştirilecek kitap fuarına yetiştirmeye çalıştığı ve cep telefonuna sesli şekilde kayıtlı kitabının çalınmasından ötürü bir hayli üzgün olduğunu belirten Arslan, "Bunca zaman emek verdim ve şimdi gitti romanım. Ben sürekli gezdiğim, seyahat ettiğim için ses kaydı olarak romanı telefona kaydediyordum. Hasta bir çocuğum var. Doktoru telefonumu açık tutmamı da söyledi. Şimdi iş yerimde telefonun başındayım." şeklinde konuştu.
Kaynak: AA