Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Tunceli'de 2018 yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel başkanlığında yapıldı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Sonel'in yanı sıra Vali Yardımcısı Akın Zor, ilçe belediye başkanları, yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Sonel, kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması amacıyla toplantının düzenlendiğini belirtti.

Projelerin Tunceli'ye hayırlı olması temennisinde bulunan Sonel, şunları kaydetti:

"2018 yılı içerisinde 313 proje çalışması yapılmış olup bu projelerden 182 adeti bitmiştir. 77 proje devam ederken 15 proje ihale aşamasındadır ve 39 projeye henüz başlanmamıştır. Proje tutarımız 2 milyar 740 milyon 80 bin liradır. Kurumlarımızın koordinasyon içinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlimize verdikleri desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımıza, bölge müdürlerimize ve emeği geçen tüm görevlilerimize Tunceli'miz adına şükranlarımızı sunuyorum. Allah razı olsun."

Toplantı, yatırımcı kurum temsilcilerinin çalışmalar hakkında bilgiler vermesi ve sunumların ardından sona erdi.

Kaynak: AA