Yüksek Okul Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Sosyal Hizmet Bölümü kulüp öğrencileri tarafından Çiğiltepe İlkokulunda yenileme kampanyası başlatıldı.

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencisi kulüp başkanı Ecem Karakeçili tarafından başlatılan kampanyaya arkadaşları ve öğretim görevlileri de destek verdi.

Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe İlkokulu için harekete geçen okul öğrenci ve öğretim görevlileri okulun perde, halı, anasınıfı masalarını yeniledi, öğrencilere kitap, defter, kalem, silgi ve oyuncak hediye etti.

Geçen yıl Çiğiltepe İlkokuluna gittiğini belirten Karakeçili, okulun birçok ihtiyacı olduğunu fark ettiğini söyledi.

Okul için harekete geçme kararı aldığını ve okul yönetimi ile öğrencilerden de bu desteğe tam not geldiğini ifade eden Karakeçili, şunları söyledi:

"Çiğiltepe köyünü geçtiğimiz yıl ziyaret ettik. İlkokulun birçok ihtiyacı olduğunu gördüm ve o yıl okul için bir şey yapamadım. Daha sonra bu yıl durumu arkadaşlarım ve okul yönetimimiz ile durumu paylaştık. Sağolsunlar okul yönetimiz ve öğrenci arkadaşlarım duyarsız kalmadı. Sosyal Hizmet Kulübü danışmanımız Hamdi Korkman hocamız bize öncü oldu. Bu kapsamda elimizden geldiği ölçüde ilkokulumuza destek sunmaya çalıştık. Öğrencilerin mutluluğu bizleri de son derece mutlu etti. Sosyal Kulüp olarak bu tür kampanyalara her zaman destek vereceğiz ve çalışmalarımız ilçenin diğer okullarında da devam edecek."

Kaynak: AA