Tekirdağ Balıkçı Barınağının Çevresi Yenilendi

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, yaptıkları çalışmalarla balıkçı barınağının vatandaşların uğrak yeri haline geldiğini söyledi.

Pehlivanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eskiden kötü bir görüntüye sahip olan balıkçı barınağının, yapılan düzenlemelerin ardından daha güzel bir görünüme sahip olduğunu aktardı.

Vatandaşların ve balıkçıların barınakta rahat ve huzurlu olabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirten Pehlivanoğlu, "İlk olarak buranın güvenliğini sağladık. Burada hem kamera sistemimiz kuruldu hem de bir arkadaşımız burada görev alıyor. Balıkçı arkadaşlarımızın kıyıya rahatça yanaşabilmesi için 6 iskele yaptık." dedi.

Pehlivanoğlı, balıkçı barınağının Tekirdağ'ın simgelerinden olduğunu ifade ederek, "Barınağa gelen ailelerin rahatça oturabilecekleri bir çay ocağı açtık. Burada vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Buraya gelen çocuklar için süs köpekleri ve ördekler aldık. İleride farklı hayvanları da getirerek burada küçük hayvanat bahçesi tarzı bir yer yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Vatandaşlara teknelerle gezmek istedikleri zamanda yardımcı olduklarını dile getiren Pehlivanoğlu, şehir dışından gelenlere de Tekirdağ'ı denizden de tanıma fırsatı sunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA