Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Kongresi

Saadet Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Mustafa İriş: 'Biz Saadet Partisi olarak bu ülkenin tekrar Milli Görüş ile ayağa kalkabileceğine inanıyoruz'.

Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Kongresi yapıldı.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milli görüş gömleğini çıkararak siyasette yola koyulduğunu ifade etti.

AK Parti'nin 16 yıldır ülkeyi yönettiğini kaydeden İriş, "Görüyorsunuz, geldiğimiz nokta mutluluk vermiyor. Esnaf kan ağlıyor, üretici kan ağlıyor, çiftçi kan ağlıyor, işçi kan ağlıyor. Ülkemizde ahlaki kriz yaşanmaktadır. Adalete güven sarsılmıştır. Biz Saadet Partisi olarak bu ülkenin tekrar Milli Görüş ile ayağa kalkabileceğine inanıyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Fabrikaları satarak, kapatarak değil, ağır ve yaygın sanayiyi ülkenin dört bir yanına kurup işleterek güçlü Türkiye'nin kurulacağına inanıyoruz. Adaletin tesis edilmesiyle insanlarımızın huzura ve mutluluğa ereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kongrede, Milli Görüş Teşkilatı Avrupa kurucularından Hasan Damar ve Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran da konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanlığına Recai Taşkın getirilirken, yönetim kurulu Nihat Kirez, Sami Duyar, Birol Karaca, Ramazan Dinçer, Enver Çırpanlı, Ergün Okay, Ferit Bingöl, İbrahim Bedir, Şerif Duman, Tamer Akçabardak, Yavuz Üre, Timur Kaynak, Serhat Kanar, Selçuk Dinç, Mehmet Akverdi, Aziz Çolakoğlu, Murat Er, Mustafa Kalpaklı, Mustafa Özaydın, Azmi Paşalı ve Cesur Dülger'den oluştu.

Kaynak: AA