Kuruluş Pastasını Büyükgümüş Kesti

Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kuruluş pastası, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından kesildi.

Kuruluş Pastasını Büyükgümüş Kesti
Subaşı Belediyesi 6. Uluslararası Kivi Festivalinde stant açan Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kuruluş pastası, festivale katılan protokol ve vatandaşların katılımıyla kesildi. Derneğin Altınova’ya ve Yalova’ya hayırlı olmasını dileyen Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Bu derneği kuran genç kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.

Törene AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Ticaret Odası (YTO) Başkanı Tahsin Becan, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Dr. Hasan Özçelik, AK Parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve dernek üyeleri iştirak etti. Kesilen pasta, festivale katılan vatandaşlara dağıtıldı.

Özgür Demirel başkanlığında kurulan Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Fatih Çeviker, Mehmet Teke, Melih Soyçiçek, Adem Gümüşalan, Ercan Palaşoğlu, Hüseyin Argün, Muharrem Özkarabacak, Necip Özkarabacak, Serhat Aykalkan ve Turgut Özel’den oluyor.
Kaynak: İHA