Alt Yapı Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Alt Yapı Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor
Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları ilçe genelinde çeşitli noktalarda devam ederken, ekipler Saraycık Caddesi yağmur suyu hattı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Ayrıca Yenidoğan ve Manişar mevkiinde ki ara sokaklardan yağmur suyu hatlarını Saraycık Caddesi üzerinde yenilenen hatta bağladılar.

Aralıksız olarak devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Keskin; "Bozüyük Belediyesi olarak ilçe genelinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Alt yapıya yapılan tüm yatırımlar geleceğimize yapılmış yatırımlardır. Çalışmalarımız sırasında ekiplerimize hoş görü gösteren ve kendilerine çeşitli ikramlarda bulunan mahalle sakinlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Akşam saatlerinde tamamlanan çalışmaların ardından ekipler, belirlenen program dahilinde çalışmaların devam edeceğini belirttiler.
Kaynak: İHA