TASİAD'dan Rektör Aydın'a Ziyaret

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Orhan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TASİAD Başkanı Ateş, ziyarette yaptığı konuşmada, Tarsus’un sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı başta olmak üzere yaşamın her alanında ciddi anlamda büyük katkı sağlayacaklarına inandıkları Tarsus Üniversitesi’nin kurulması için uzun yıllardan beri verilen mücadelenin her zaman içinde yer aldıklarını ve desteklediklerini belirtti.

Tarsus Üniversitesi'nin herkesin büyük bir özlemi olduğunu aktaran Ateş, "Tarsus Üniversitesi’nde, geleceğin bilim ve akademi insanlarının yetişeceğini biliyoruz. Tarsus’umuza her alanda değer katacak olan Tarsus Üniversitesi’nin ve siz değerli rektörümüz ile yöneticilerin her zaman destekçisi ve yardımcısı olacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın." diye konuştu.

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın ise Tarsus Üniversitesi’nin kurulmasından emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aydın, "Tarsus Üniversitesi olarak Tarsus ve bölgesindeki iş adamları ve onların mesleki teşkilatlarıyla el ele vererek üniversitemizi geliştireceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA