Sarıgöl İlçe Nüfus Müdürü Kırdağ'dan Fedakarlık Örneği

Sarıgöl İlçe Nüfus Müdürü İlvan Kırdağ, 90 yaşındaki kadının evine giderek hizmet verdi.

İlçeye bağlı Afşar Mahallesi'nde ikamet eden ve yatalak hasta olduğu için evinden çıkamayan 90 yaşındaki Fatma Sivritaş, seçimlerde oy kullanabilmek için yerleşim belgesini güncellemek istedi.

İşlemleri için parmak izi istenen Sivritaş, evinden çıkamayacağını belirtince durum ilçe nüfus müdürlüğü yetkililerine bildirildi.

Mesai saati bittikten sonra yanına ekipmanı alarak Sivritaş'ı evinde ziyaret eden İlçe Nüfus Müdürü Kırdağ, 90 yaşındaki kadının parmak izini aldı, diğer işlemlerini gerçekleştirdi.

Kırdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Halka hizmet hakka hizmettir'' anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, "Fatma Sivritaş'ın nüfus müdürlüğümüze gelemeyecek durumda olduğu için resmi iş ve işlemlerini tamamlamak üzere Afşar Mahallemizdeki evinde ziyaret ederek parmak izini ve hayır duasını aldık. Fatma ninemize Allah'tan acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Fatma Sivritaş da memnuniyetini dile getirerek, "Bu halde ben nasıl hükümet konağına çıkardım. Allah müdürümüzden razı olsun." dedi.

Kaynak: AA