MİDDER Osmaniye Şubesinde Seçim Heyecanı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Osmaniye Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunda, mevcut başkan Hanifi Temurtaş, yeninden başkan seçildi.



Dernek binasında düzenlenen ve tek liste halinde gidilen kongrede, üyelerin tamamının oyunu alan Temurtaş, yeniden MİDDER Şube Başkanı seçildi.

Temurtaş, kongre sonrasında yaptığı açıklamada, yeninden başkan seçildiği için mutlu olduğunu belirterek, üyelere teşekkür etti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında, danışmanlığını yaptığı eski AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile birlikte TBMM’ye geldiğini anlatan Temurtaş, Meclis'in dikmen kapısından giriş yaparken F-16'lar tarafından atılan bombadan etkilendiğini ve kulak zarının patladığını, tedavisinin ardından taburcu edilerek kendisine gazilik unvanı verildiğini hatırlattı.

MİDDER Şubesinin 15 Temmuz ruhuna uygun etkinlikler düzenleyeceğini ifade eden Temurtaş, "Ülkemiz, 15 Temmuz gecesi alçakça darbe girişimine maruz kaldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milyonlarca vatan sever meydanlara indi. 15 Temmuz ülkeye yapılan hain bir saldırıdır. Türk milleti bu hainliğin karşısında dimdik durmuş ve saldırıları püskürtmüştür. Allah, bir daha böyle bir olayı yaşatmasın. İşe o gece milletimizin duruşunu her daim yaşatabilmek adına MİDDER kurulmuştur. Bizler de burada dernek çatısı altında anlamlı etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Bu göreve yeniden beni layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz." konuştu.

Hanifi Temurtaş başkanlığındaki MİDDER yönetimi, Bülent Çenet, Mahmut Avcı, Rauf Tülüce, Harun Gülşen, Suat Özat, Ümit Kahrıman, İbrahim Uludağ, Zafer Asker, Ahmet Yılmaz, İlyas Yiğit, Mustafa Saygılı, Murat Yiğit, Hakan Eskioğlu ve Meriç Şen'den oluştu.

Kaynak: AA