GİVHO Başkanı Özkaya, Güven Tazeledi

Giresun Veteriner Hekimleri Odası (GİVHO) Başkanlığına mevcut başkan Hüseyin Özkaya seçildi.

GİVHO 13. Olağan Genel Kurulu, oda binasında toplandı. Tek listeyle girilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Özkaya güven tazeledi.

Özkaya, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, kendisini tekrar bu göreve layık gören tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Yeni dönemde de çalışmaları arttırarak devam ettireceklerini belirten Özkaya, şunları kaydetti:

"Ülkede hayvansal üretim, hayvan sağlığı, veteriner halk sağlığı ve gıda güvenliği hizmetlerinde büyük bir özveriyle çalışan meslektaşlarımızın yıpranma payı, emekli maaşlarının iyileştirilmesi gibi özlük haklarına kavuşturulması, serbest veteriner hekimliğin desteklenmesi, ayrıca AB normlarında bir veteriner teşkilatı kurulması konularında mücadele ve çalışmalarımız artarak devam edecektir."

Özkaya, ayrıca Giresun'un tarım ve hayvancılığı ile ekonomisinin geliştirilmesi başta olmak üzere, mesleki görev alanlarına giren konularda ilgili paydaşlarla uyum ve işbirliği içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Hüseyin Özkaya başkanlığındaki yönetim kurulu ise Adem Aydın, Özer Pazarlı, Türker Çaldağ ve Mustafa Karaçay'dan oluştu.

Odayı Ankara'da Türk Veteriner Hekimleri Birliği üst kurul delegesi olarak da Mehmet Yılmaz, Cengiz Taş, Derviş Kara ve Özgür Pazarlı temsil edecek.

Kaynak: AA