Forum Mersin'de 'Moda Ve Alışveriş Günleri' Başlıyor

Forum İçel Alış Veriş Merkezi, moda ve alışveriş konusunda birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Forum İçel tarafından 5-7 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ’Moda ve Alışveriş Günleri’, moda severlerin keyifle takip edeceği etkinliklerin yanı sıra mağazaların sürpriz indirim ve fırsatlarıyla da ziyaretçileri şaşırtacak.

5 Ekim 2018 Cuma günü başlayacak etkinlik kapsamında saat 15.00, 16.00 ve 17.00’de gerçekleştirilecek Takı Tasarım Atölyesi, takı meraklısı Forum İçel misafirlerine keyifli zaman geçirme imkanı sunacak.

6 Ekim 2018 Cumartesi günü Forum İçel’de hayranlarıyla buluşacak olan ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı, 16.00 - 18.00 saatleri arasında misafirlere özel fotoğraf çekimi gerçekleştirecek.

7 Ekim 2018 Pazar günü saat 16.30’da başlayacak özel söyleşi etkinliğinde ise Burcu Esmersoy, Nihat Odabaşı ve Esin Övet Forum İçel ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışverişe dair pek çok tüyonun paylaşılacağı, 2019’a moda trendlerinin konuşulacağı söyleşinin ardından, ünlü isimlerin katılımıyla saat 17.00’de ’Şapka Yapımı Atölyesi’ başlayacak. Katılımcıların hünerlerini konuşturarak ünlülerle bir arada kendi şapkalarını tasarlayacağı keyifli etkinlik, Forum İçel Moda ve Alışveriş Günleri’ne damgasını vuracak.
Kaynak: İHA