Denizli Ve Alanya'daki Şehit Aileleri Buluştu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Alanya'da gerçekleştirilen etkinliklerde şehit aileleri bir araya geldi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünün organizesinde Denizli'deki ve Alanya'daki şehit ailelerini buluşturmak amacıyla Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi.

Şehit Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin ikametinde gerçekleşen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim tilavet edildi, dua yapıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada, Denizli ve Alanya'nın şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak, "Bugün burada bizleri buluşturanlar ağuşunu açıp Hz. Peygamber'in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında, her zaman hizmetinde olacağız. Bu etkinlik de bunun bir nişanesidir." dedi.

Etkinlik kapsamında Alanya'da bir araya gelen Denizlili şehit aileleri, Alanyalı şehit aileleri ile ilçenin tarihi yerlerini gezdi.

Denizli Emniyet Müdürü Demir, ailelerin kaynaşması ve bir nebze olsun acılarının hafifletilmesi adına düzenlenen etkinlikte şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Programa Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA