Vali Elban, Devam Eden Projeleri İnceledi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, kent için hayati öneme sahip alt geçit ile Cumhuriyet Caddesi'nde devam eden projeleri yerinde inceledi.

Vali Elban, beraberinde AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın ile kentin merkezinde yıllardır yaşanan trafik sorunun önüne büyük ölçüde geçecek battı çıktı alt geçit çalışmasını yerinde inceledi.

Firma yetkilisi Naci Bulut'tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Elban, kasım ayının ikinci haftasında tamamlanması planlanan alt geçidin yaşanan sağanak yağışlara rağmen bir hafta sonra tamamlanacağını söyledi.

Yaklaşık bir hafta ekiplerin çalışmasını yağış nedeniyle ertelediğini hatırlatan Elban, "Bugün kavşağın üst kısmı olan Erzurum Bulvarı ile Hani Baba Bulvarını birleştiriyoruz. İnşallah bu hafta sonu veya gelecek hafta başı itibariyle de alt ile birlikte yan yolları da tamamlamış oluruz. Köprü bir hafta sonra artık tamamıyla hizmete girecek." diye konuştu.

Üst bölümünde devam eden asfalt çalışmasını takip eden Elban, ardından Cumhuriyet Caddesi'nde süren çalışmaları da inceledi.

Buradaki ziyaretin ardından kavşağa geri dönen Vali Elban, taksici esnafıyla durakta bir araya gelerek sohbet etti.

Çalışmalar sırasında bölgede bulunan esnaflara gösterdikleri anlayış için teşekkür eden Elban, alt geçitin kente hayırlı olmasını diledi.

Elban'a yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eden esnaflar da, asfaltı tamamlanarak trafiğe açılan yoldan Elban'ın makam aracının ardından kornalar eşliğinde geçiş yaptı.

Kaynak: AA