Sakarya'da Silahlı Kavga Açıklaması 1 Yaralı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen silahlı vurgunda bir kişiyi yaralayan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Adapazarı ilçesi Orta Mahallesi Soğanpazarı mevkindeki meydana geldi. İddialara göre, S.R., isimli bir şahıs kahvehane sahibi Ç.B., ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada S.R., isimli şüpheli üzerindeki silahı çıkararak Ç.B’ye ateş etti. Hafif yaralanan iş yeri sahibi için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralıya ilk müdahaleyi yapmasının ardından yaralıyı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olay sonrası inceleme yapan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri saldırganın peşine düştü.

Yapılan incelemenin ardından saldırgan yapılan operasyon sonrasında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA