Dursunbey'de Bisikletli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Dursunbey ilçesinde, "Cumhuriyetin 95. Yılında Dursunbey'de Bisikletini Al Gel Turu" etkinliği düzenlendi.

Dursunbey Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet turuna yüzlerce vatandaş katıldı.

Bisikletleriyle Kent Meydanı'na gelen vatandaşların yanı sıra bisikleti olmayan vatandaşlara da belediye tarafından bisiklet tahsis edildi.

Kent meydanından hareket eden bisikletliler, Dursunbey Belediyesi tarafından ilçeye yapılan bisiklet yolunu kullanarak Pembe Köşk mesire alanına hareket etti. Yaklaşık 20 dakika süren ilk etabın ardından Pembe Köşk'te toplanan bisikletliler burada mola verdi. Halk oyunu gösterileri ve çeşitli ikramların yapıldığı alanda yaklaşık bir saat kalan bisikletliler daha sonra dönüş yoluna doğru hareket etti.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin ilan edilişinin 95. yıl dönümü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Etkinliğe, Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayram Yıldırım, İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı, çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileriyle vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA