Serdivan'da Balkan Kültür Evi'nde İnceleme

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkanı Zürfettin Hacıoğlu, Serdivan ilçesinde inşaatı devam eden Balkan Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu.

Beraberindekilerle Beşköprü Balkan Camisi yanındaki inşaat alanını gezen Hacıoğlu, çalışmalar hakkında Sakarya Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Erdinç Bilaloğlu'ndan bilgi aldı.

Hacıoğlu, yaptığı açıklamada, büyük bir özveriyle çalışan Bilaloğlu'nu tebrik ederek, "Büyük bir cesaretle Balkan Kültür Evi'nin temelini attılar, inşaat yükseliyor. Bizler de konfederasyon olarak inşaatın çalışmalarını yakından takip ediyoruz, imkanlarımız dahilinde desteklerimiz devam edecektir." diye konuştu.

Erdin Bilaloğlu da dört katlı Balkan Kültür Evi'nin 400 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirterek, "Mahallemizin gençlerine ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, kültür evi olacaktır. Kültür evini en yakın zamanda bitirmemiz gerekir. Vatandaşlarımızın da yapacağı katkılarla mahallemize yakışır kültür evi yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Desteğinden ötürü genel başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA