Kartepe'de Kongre Hazırlığı Başladı

Kartepe Belediyesi, KOÜ ve Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi İşbirliğinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi gerçekleştirilecek.

Kartepe Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi ortaklığında 01-04 Kasım 2018 tarihleri arasında 2’inci Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile 4’üncü Ulusal Emek ve Toplum Kongresi gerçekleştirilecek. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan kongreye 13 farklı ülkeden, 22 uluslararası konuk katılacak.

44 üniversiteden toplam 107 bildirinin kabul edildiği 2’inci Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası, 4’üncü Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’ne; Türkiye, Azerbaycan, KKTC, Almanya, Avusturya, Amerika, İngiltere, Fransa, İspanya, Makedonya, Arnavutluk, Kosova ve Umman olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden bildiri gönderildi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün ev sahipliğinde II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile 1’inci Uluslararası/ 4’üncü Ulusal Emek ve Toplum Kongresi, 02 Kasım 2018 Cuma günü Saat:10.00’da Maşukiye El Garden Otel’de düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak. Resmi açılışın ardından tanıtım kokteyli verilecek.

II.Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile 1’inci Uluslararası/ 4’üncü Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’ne konuşmacı olarak katılacak olan University of South Florida-USA Prof.Dr. Cihan Çobanoğlu, University of Applied Sciences Munich-Germany Prof.Dr. George Christian Steckenbauer ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Doç.Dr. Emre Şahin Dölarslan seminer verecekler.

2’inci Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile 1’inci Uluslararası, 4’üncü Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’nin ardından çalışmalarına aralıksız devam edecek olan Kartepe Belediyesi, yeni bir kongreye daha ev sahipliği yapacak. Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan 2’inci Avrupa Ekonomi Kongresi 15-16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Kongre Merkezi olan Kartepe’de Kasım ayı içerisinde sayısız akademik çalışma düzenlenecek.
Kaynak: İHA