Okul Bahçesi İçin Parke Taşı Topluyorlar

Alaplı ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi, ilçe merkezinden sökülerek boş bir alana bırakılan kilit parke taşlarını bir okulun bahçesini döşemek için topluyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi, ilçe merkezinden sökülerek boş bir alana bırakılan kilit parke taşlarını toplayarak bir okulun bahçesine döşemeyi hedefliyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören 20 öğrenci, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçe merkezinden sökülerek boş bir alana bırakılan kilit parke taşlarını topluyor.

Toplanan taşları temizleyen öğrenciler, ilçede seçtikleri bir okulun bahçesine kilit parke taşlarını döşeyecek.

Üniversite öğrencisi Doğuş Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulların bahçesindeki kilit parke taşlarını onarmaya karar verdiklerini söyledi.

Parke taşlarını toplayarak temizlediklerini ifade eden Akbulut, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemizde bir anaokulun bahçesindeki kilit parke taşlarını onaracağız. Bunun için ilçe merkezinden sökülen kilit parke taşlarını toplayarak temizledik. Anaokulu ve ihtiyacı olan okullarımız parke taşlarını yenileyerek okullarımıza destek vereceğiz." diye konuştu.

İnşaat Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Musa Özyürek ise, arkadaşlarıyla birlikte parke taşları topladıklarını belirterek, "İlçemizdeki okullarımızın bahçelerini ve okulumuzun içlerinde yenileme çalışması yapacağız. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA