Başkan Gökhan'dan Öğrencilere Çorba İkramı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye tarafından bir süredir devam eden çorba dağıtımına katılarak öğrencilere ikramda bulundu.

Gökhan, üniversite öğrencilerine yönelik sıcak çorba ikramına katılarak, gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerle çorba içen Başkan Gökhan, bir süre sohbet etti.

Bu ikramı bir süredir devam ettirdiklerini anlatan Gökhan, "Her sene olduğu gibi bu sene de üniversitemizde çorba dağıtımı yapıyoruz. Öğrencilerimiz eğer bir evde, aile yanında kalmıyorsa bir şeyler yiyip içmeden okula geliyorlar. Dolayısıyla onların sağlıklı beslenmeleri için yıllardır bu uygulamayı yapıyoruz. Öğrencilerimiz sıcak çorba ikramımızdan faydalanıyor ve çok da memnunlar. Ben de öğrencilik yıllarımdan biliyorum. Sabah boğazınızdan sıcak bir şey geçmesi bir ihtiyaçtır. Öğrencilerimize sorduğumuzda, onlar da uygulamamızdan memnun olduklarını söylüyor. Çorbamızı herkese tavsiye ederiz." diye konuştu.

Öğrenciler de geleneksel olarak düzenlenen sıcak çorba ikramından çok memnun olduklarını belirterek, Çanakkale Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: AA