Bakan Varank, Almanya Enerji Ve Ekonomi Bakanı Altmaier İle Bir Araya Geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier ile bir araya geldi. Bakan Varank, “Yeni dönemde sizlerle aktif bir çalışa mekanizması ve yeni iş birliği alanları geliştirmek istiyoruz” dedi.

Bakan Varank, Almanya Enerji Ve Ekonomi Bakanı Altmaier İle Bir Araya Geldi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Peter Altmaier’ı makamında ağırladı. Bakan Varank, ilk olarak Alman iş adamları heyetiyle görüştü. Daha sonra Almanya Enerji ve Ekonomi Bakanı Altmaier ile görüşen Varank, “İlişkilerdeki bu canlanma çok umut verici. Bunun somut sonuçlarına hep birlikte şahit oluyoruz. Yeni dönemde sizlerle aktif bir çalışma mekanizması ve yeni iş birliği alanları geliştirmek istiyoruz. Liderlerimizin gerçekleştirdiği Berlin ziyareti bu açıdan çok verimliydi” ifadelerini kullandı.

Konuk Alman Bakan Altmaier ise, son iki günde yaptığı görüşmelerin çok yapıcı olduğunu kaydederek, “Özellikle duraklama dönemini bitirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Sanayi alanındaki iş birliğine ve projelerine çok önem veriyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA