Uşak Turizm Sektörü Temsilcilerine Tanıtılacak

Uşak'ın kültürel, tarihi ve turistik değerleri farklı illerden gelen seyahat acentelerinin temsilcileri ile tur rehberleri ve bazı sosyal medya fenomenlerine tanıtılacak.

Uşak Valiliği, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) koordinasyonunda düzenlenen 2 günlük etkinlikle ilin kültürel, tarihi ve turistik değerlerini seyahat acentelerinin temsilcileri ile tur rehberleri ve bazı sosyal medya fenomenlerine tanıtacak.

Uşak Valisi Salim Demir, etkinlikle ilgili düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, turizmin ülkeler için önemli bir değer olduğunu, ekonomik getirisinin yüksek bir iş kolu olarak göze çarptığını söyledi.

Türkiye'nin güçlü bir turizm ülkesi olduğuna dikkati çeken Demir, Uşak olarak ülkenin turizmine daha fazla katkı sağlamak istediklerin ifade etti.

Demir, Uşak'ta bulunan tarihi ve doğal güzellikleri seyahat acentelerinin temsilcileri ile tur rehberleri ve bazı sosyal medya fenomenlerine bu gün ve yarın düzenleyecekleri turlarla tanıtmayı amaçladıklarını kaydetti.

ZEKA Genel Sekreteri Veli Oğuz de Uşak'ta yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, iki gün sürecek organizasyonla kentin turizm alanında tanıtımını amaçladıkları belirtti.

Kaynak: AA