Beyoğlu'ndaki Cinayet

Beyoğlu'nda bir kadının, oğlunun karıştığı kavgayı pencereden izlerken başından vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi Şüphelilerden birinin sinema oyuncusu Volkan B. olduğu ortaya çıktı

Beyoğlu'ndaki Cinayet
Beyoğlu'nda bir kadının, oğlunun karıştığı kavgayı pencereden izlerken başından vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, 21 Ekim'de gece 04.00 sıralarında İstiklal Mahallesi İmam Bahçe Sokak'ta E.K. ile arkadaşı olduğu öğrenilen Murat Ö. (31) ve yanındaki 3 kişiyle karşılaştı. E.K ile Murat Ö. bir süre sohbet ettikten sonra, iki arkadaş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, Murat Ö. ve yanındaki 3 arkadaşı olay yerinden ayrılarak Sütlüce'deki iş yerlerine döndü. İş yerinde sinema oyuncusu Volkan B. ve Tolga Y. kalırken, Murat Ö. yanına aldığı arkadaşı Zekeriya T. ile Beyoğlu'ndaki olay yerine döndü. E.K ile Murat Ö. arasında tekrar tartışma çıkınca, Murat Ö. yanındaki silahla etrafa ateş etmeye başladı. Bu esnada kavga sesleri üzerine evindeki pencereden sokağa bakan E.K'nın annesi Necla Ceylan başından vuruldu. Ceylan, hayatını kaybederken şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Olaya karışan E.K'nın ve çevredeki görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelilerin kimliğini tespit etti.

Ekipler, yaptığı çalışmada aynı gün şüphelilerden Zekeriya T'yi Gaziosmanpaşa'da Tolga Y'yi Beyoğlu'nda yakaladı. Diğer şüpheliler Murat Ö. ve sinema oyuncusu Volkan B. polise teslim oldu.

Gözaltına alınan şüphelilerden Murat Ö'nün emniyetteki sorgusunda E.K ile önceden tanıştıkları, olay günü rastlaşınca aralarında tartışma çıktığını anlattı. Şüpheli, olay yerinden ayrıldıktan bir süre sonra başka bir arkadaşı ile tekrar olay yerine dönüp, yanındaki silahla 20-25 el ateş ettiğini kabul etti. Şüphelinin ruhsatsız tabancayı polise teslim ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
Kaynak: AA