Belediye Başkanından Başarılı Öğrencilere Ödül

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Eğitimde Başarı Ödülleri" projesi kapsamında, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi.

Projenin Nizip Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip'in geçen eğitim-öğretim yılında, eğitimde, sporda, sanatta ve kültürde birçok başarıya imza attığını söyledi.

Gaziantep'in bu güzel ilçesinde böyle başarıların elde edilmesinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Vali Yerlikaya, "Bu başarıyı taçlandırmak ve öğrencilerimizin durumunu örnek göstermek için böylesine ödül törenlerinin önemli olduğuna inanıyor ve bu çocuklarımıza bu başarıyı elde etmelerinde destek olan İlçe Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve ayrıca öğrencilerimizi ödüllendiren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Nizip ilçesinin her alanda olduğu gibi eğitimde de ön sırada olduğunu bir kez daha gösterdiğini ve elde ettiği başarılarla Gaziantep'i en güzel şekilde temsil ettiğini dile getirerek, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bu ödül törenine katkı sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin de bu projelerin öğrencilerin başarı çıtalarını bir adım daha ileriye götürmek için önemli olduğunu belirtti.

Başkanı Akdoğan da göreve geldiğinden bu yana eğitim öğretimin daha iyi bir şartlarda verilmesi için elinden gelen bütün imkanları seferber ederek ilçe genelinde eğitim kalitesini arttırmaya çalıştığını ifade ederek, "Tek gayemiz öğrencilerimiz her alanda başarılı olsun, bunun için ne gerekiyorsa yaptık ve yapamaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Daha sonra 2017-2018 eğitim öğretim yılında katıldıkları spor müsabakalarında başarılı olan 6 öğrenciye cumhuriyet, 1 öğrenciye yarım, 109 öğrenciye çeyrek ve 214 öğrenciye gram altın, 145 öğrenciye 100'er liralık hediye çekiyle projede yer alan 2 okul idarecisine dizüstü bilgisayar verildi.

Törene, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de katıldı.

Kaynak: AA