İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş, Özel Çocuklarla Buluştu

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu Hasan Gemici Eğitim Uygulama Okulu öğrenci, öğretmen ve velileriyle bir araya geldi.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Gümüş, her çocuğun eğitime ve sevgiye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Özel eğitim öğrencilerin, okullarda verilen eğitimlerle bilgi, beceri ve davranışlar kazanıp, hayata hazır olacağını ifade eden Gümüş, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın toplum tarafından kabul edilen değerleri kazanabilmeleri ve yaşadığı çevreyle uyumlu bir hayat tarzı sürmelerine olanak sağlamak adına bu tür etkinlikleri hep önemsedik. Bundan sonra da önemsemeye devam edeceğiz. Safranbolu'muz da hizmet veren Hasan Gemici Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerimizin gayretleri ve çocuklarımızın güler yüzleri bizleri çok mutlu etmiştir. Müdürlük olarak bizler de bu çocuklarımızın daima yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer'e okullara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Gümüş, ilçede eğitim yatırımlarının ve çalışmalarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA