Harran Ve Viranşehir Sinema Etkinlikleriyle Şenlendi

Harran Belediyesi tarafından Yıldızların Altında Açık Hava Sineması etkinliği düzenlendi.

Büyük Türbe Mahallesi'nde Harran Belediyesince düzenlenen Yıldızların Altında Açık Hava Sineması etkinliği, yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yaptığı açıklamada, 2018 yılı ilkbahar etkinlikleriyle başlayan program kapsamında, bugüne kadar 12 kırsal mahallede gösterim gerçekleştirildiğini ve 2 bin 500 seyirciye ulaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana en çok önem verdiğimiz konuların başında eğitim gelir. Belediyemize böyle bir talep geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettik. Pırıl pırıl yıldızlar yetiştirmek için 'yıldızlar altında' buluşmanın önemli olduğunu düşündük. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."

- Viranşehir'de öğrenciler sinemayla buluştu

Viranşehir Belediyesi tarafında öğrencilere yönelik ücretsiz sinema etkinliği düzenlendi.

Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte ilçede eğitim gören 190 öğrenci sinema keyfi yaşadı.

Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, yaptığı açıklamada, sosyal etkinlikler çerçevesinde ücretsiz sinema etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin ders stresinden uzaklaşmalarını amaçladıklarını ifade eden Çiftçi, hayatında ilk defa sinema izlemeye gelen öğrencilerin heyecanına ortak oldukları için mutlu olduğunu belirtti.

Öğrenciler, Viranşehir Belediyesine teşekkür ederek, sinemanın kendilerine büyük keyif verdiğini dile getirdi.

Kaynak: AA