Galatasaray Taraftarı Çatalbaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABD'nin New York eyaletinde, "duchenne musküler distrofi" adlı kas hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren fanatik Galatasaray taraftarı Erol Çatalbaş, memleketi Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazesi Yağlıdere ilçesine getirilen 38 yaşındaki Çatalbaş için adının verileceği Yağlıdere Meslek Yüksek Okulu bahçesinde tören düzenlendi.

Daha sonra Çatalbaş'ın cenazesi, Yağlıdere Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Ahallı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Çatalbaş'ın sarı kırmızı güllerle kaplanan mezarına, Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma örtüldü.

Cenaze törenine, Çatalbaş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Erol Çatalbaş'ın ablası Gülseren Akçay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu söyledi.

Erol'un, Amerika'dan İstanbul'a daha önce bir kaç defa Galatasaray antrenmanı izlemek için geldiğini anlatan Akçay, şunları kaydetti:

"Bunun yanında Galatasaraylı sporcular video yapıp kendisine göndermişlerdi. Videoda da 'Geçmiş olsun Erol, seni çok seviyoruz' demişlerdi. Fanatik bir Galatasaray taraftarıydı. Türkiye ve Galatasaray hastasıydı. Memleketinde son yolculuğuna uğurladık. Bizler de ailesi olarak çok sevdiği, aşık olduğu Galatasaraylı futbolcularının hediye ettiği formasını ve atkısını mezarına örttük. Mezarını da sarı kırmızı çiçeklerle donattık."

Akçay, kardeşi Erol'un, ihtiyacı olan öğrencilere hep yardım etmek istediğini belirterek, "Bizler de önümüzdeki hafta ilimizde bu şekilde bir çalışma yapıp kardeşimizin bu isteğini yerine getireceğiz. Kardeşimiz yakın arkadaşlarına, Galatasaraylı futbolcuların sahaya 'Erol seni çok seviyoruz' pankartıyla çıkmasını istediğini söylemiş. Bu isteği de yerine gelirse aile olarak bizler de çok memnun oluruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA