Selim Kent Meydanı Açıldı

Selim Belediyesi tarafından yapılan kent meydanı, düzenlenen törenle açıldı.

Selim Belediyesi Kent Meydanı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, burada yaptığı konuşmada, birçok alanda ekip anlayışıyla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Arslan, "Doğrusu halka hizmeti hakka hizmet bilerek çalıştığımızı sizler ziyadesiyle biliyorsunuz. Nerede, hangi görevde olursak olalım, hangi sorumluluğu almış olursak olalım, onun hakkını verebilmek adına ekip anlayışıyla gerçekten gecemizi gündüze katıyoruz." dedi.

Selim Kent Meydanı'nın hayırlı olması temennisinde bulunan Arslan, "Yol arkadaşlığı yaptığımız milletvekillerimizle çok uyumlu şekilde ilimize hizmet etmek için uğraşıyoruz. Aynı zamanda belediye başkanlarımız, İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlarımız aynı gayrete çalışmalara ayak uyduruyor." diye konuştu.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, belediyelerin insanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere şehirlerin altyapısını esas alarak hizmet alanları oluşturduğunu belirtti.

Kılıç, Kars'ta uyumlu bir çalışma yapıldığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Arkasında Hükümetin gücünü, kudretini alabilenler, proje belediyeciliği yapanlar veya bunu az yapabilen var. Bu sonuçta insanımızın daha fazla hizmet alabilmesinin de yolunu açan bir süreç. Sağolsun Selim Belediyesi başta olmak üzere Kars'ta bizimle uyumlu olan, hükumetimizin gücünü arkasına alan ve teknik manada da kendini ehlileştirmiş belediyeler, insanımıza daha fazla hizmet ediyor."

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da birçok alanda çalışma yaparak ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Meydanın yapılmasında emeği olanlara teşekkür eden Altun, "Belediyecilikte hizmet sunup, yol yaparken gönüllere de yol yapmayı ihmal etmeyerek çalıştık ve bunu yapmaya da devam ediyoruz. Güzel bir meydan yaptık." dedi.

Kaynak: AA