Kuşadası'nda Engellileri Sevindiren Bağış

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 23 yıldan bu yana gönüllülerin desteği ile ayakta duran Kuşadası Engelliler Köyü, Atamer Işık'ın öncülüğünde yapılan bağış ile spor salonuna kavuştu.

İzmir Alsancak'ta spor salonu işletmeciliği yapan Atamer Işık, bağış dolayısıyla yaptığı açıklamada, Engelliler Köyü'nü ziyaretleri sırasında burada gönüllü olarak verilen hizmetten çok etkilendiğini anlattı.

Işık, "Burada hiçkimsenin ücret almadığına, onlarca kişinin engellileri mutlu etmek için görevler üstlendiğine tanık olduk. Biz de buraya nasıl bir katkıda bulunabiliriz diye düşündük. Geçtiğimiz günlerde 124 atletin katılımı ve sponsorların desteği ile bir jimnastik ve atletizm turnuvası yaptık. Elde ettiğimiz gelirle gönüllülerin görev aldığı Engelliler Köyü'nün bir eksiğini tamamlamaya çalıştık. Onları böyle mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu.

Köydeki engellilerin hareket edebileceği, spor yapacağı, enerjilerini atabileceği bir salona kavuştuklarını ifade eden Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler ise çocukların büyük bir eksiği giderildiği için katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Kaynak: AA