Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi

Türkiye Yeşilay Edirne Şubesince düzenlenen toplantıyla öğretmenler ve ilgili kamu görevlilerine bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık eğitimi verildi.

Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezinin bakanlıklarla imzaladığı iş birliği protokolleri ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Milli Eğitim, Sağlık ve Halk Eğitimi Merkezi müdürlükleri personeline yönelik farkındalık eğitimleri düzenlendiğini belirtti.

Edirne'de de Yeşilay Genel merkez Yönetim Kurulu Üyesi Emine Ahmetoğlu ile Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı (TBM) eğitimcileri ve sosyal hizmet uzmanlarının katılımıyla eğitim çalışması yapıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ülkemizdeki tüm illerde bağımlılıkla mücadele kapsamında çalışmalar düzenlemiş ve paydaş kurumlar ile bu çalışmaları düzenlemeye devam etmekteyiz. Bizler de Edirne şubesi olarak Edirne ilimizde bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, sivil toplum kuruluşlarının programlarında farkındalık eğitimleri vermeye, stant faaliyetlerimiz ile bağımlılıklardan uzak bir hayat için çalışmalar sürdürmeye devam ediyoruz."

Kaynak: AA